Weekoverzicht

Mis niets van het zakelijke technologienieuws dankzij het weekoverzicht!

Advertentie

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood, in het weekoverzicht zetten we de belangrijkste gebeurtenissen op een rijtje zodat je kan meepraten aan tafel. Geniet van het weekend!

Deze week:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Analyse: Tesla incasseert rake klappen op de beurs

De aandelenkoers van het wagenbedrijf zit al wekenlang in een dip. Problemen voor Tesla, of eerder een logische terugval?

Toyota trekt voluit de kaart van AI

De Japanse autobouwer Toyota is volop aan het inzetten op artificiële intelligentie om haar productieproces te digitaliseren.

EU werkt ‘digitale kompas’ uit om onafhankelijk te worden van Amerika en China

De Europese Unie wil technologie opnieuw dichter bij huis laten bouwen. De ontwikkeling van halfgeleiders en kwantumtechnologie staan centraal in dat plan.

Rusland klaagt sociale media aan wegens posts over protesten

De Russische overheid vindt dat sociale media posts over protestacties moeten verwijderen, en wil hen beboeten omdat ze dat niet deden.

Argenta gaat in zee met Cake om klanten te betalen voor hun data

In ruil voor hun gebruikersdata gaat Argenta aankopen die klanten via de app verrichten bij partnerbedrijven gedeeltelijk terugbetalen.

Microsoft en CCB waarschuwen voor Chinees virus

Met het virus kunnen hackers via de mailserver een volledig bedrijfsnetwerk platleggen. Ook Belgische bedrijven zouden zijn getroffen.

Berichtendienst Sky ECC ontkent politiekraak

De ‘onkraakbare’ berichtendienst Sky ECC is dan toch gekraakt. Al meent Sky ECC dat het om een lauw afkooksel van hun dienst gaat.

Luminar versterkt banden met Volvo

Luminar Technologies gaat een partnerschap aan met Zenseact, een dochterbedrijf van Volvo, voor de uitbouw van een zelfrijdend systeem voor wagens.

Bijna een vijfde van Facebook-personeel werkt aan VR en AR

Bij Facebook werken een kleine 10.000 mensen aan augmented of virtual reality. Dat is bijna een vijfde van het totale aantal werknemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here