Deze week op TechPulse Business

Mis niets van het laatste zakelijke technologienieuws dankzij het weekoverzicht!


2021 belooft weer een spannend jaar te worden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood, in het weekoverzicht zetten we de belangrijkste gebeurtenissen op een rijtje. Geniet van het weekend!

Deze week:

Gerelateerde artikelen

Brugge bouwt digitale tweeling om mobiliteitsproblemen aan te pakken

Het stadsbestuur van Brugge gaat een virtuele kopie van haar stad laten bouwen die inzicht moet bieden in hoe verkeersknelpunten vrij te maken.

Lenovo wordt titelpartner van het Ducati MotoGP team

Lenovo en motorfabrikant Ducati breiden hun partnership uit. Als dank voor de technische ondersteuning van het raceteam neemt Ducati Lenovo mee in de teamnaam op.

Mastercard maakt directe betalingen met bitcoin mogelijk

Mastercard is één van de eerste grote globale fintechspelers die haar publieke netwerk zal openen voor bitcoin en andere cryptomunten.

Coolblue denkt na over mogelijke beursgang

Coolblue kent zijn beste jaar ooit. Nadat het recent in de energiemarkt stapte, laat CEO Pieter Zwart nu weten dat er wordt nagedacht over een beursgang.

Clubhouse overtreedt mogelijk Europese privacyregels

De app Clubhouse is razend populair. Dat trekt de aandacht van privacywaakhonden. Ook de Belgische autoriteit gaat de applicatie onderzoeken.

Jeff Bezos zet een stap opzij: hoe moet het verder voor Amazon?

Amazon begint aan een nieuw hoofdstuk met Jeff Bezos in een schaduwrol. Een kans voor Amazon om zich te herpositioneren in de markt.

5G en Wifi 6: een grote sprong voor connectiviteit

Er bestaat veel discussie over hoe 5G en Wifi 6 straks naast en met elkaar zullen leven. Volgens Jerry Garcia van Aruba Networks moet er vooral gefocust worden op hoe beide netwerktechnologieën elkaar aanvullen.

CISO vs CIO: het belang van de scheiding der machten

Een Chief Information Security Officer, kortweg CISO – steeds meer organisaties hebben er één aan boord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here