Weekoverzicht

Jeff Bezos is onttroond als rijkste man ter wereld. De aandelen van Tesla maakten een nieuwe sprong waardoor het vermogen van Musk meer waard is.

Advertentie

2021 belooft weer een spannend jaar te worden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood, in het weekoverzicht zetten we de belangrijkste gebeurtenissen op een rijtje. Geniet van het weekend!

Deze week:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

SolarWinds-hack erger dan gedacht

De vermeende Russische hack via de software van het Amerikaanse SolarWinds heeft meer slachtoffers gemaakt dan initieel gedacht.

Alibaba-oprichter Jack Ma lijkt spoorloos verdwenen

De excentrieke miljardair Jack Ma is al maandenlang niet meer gespot in het openbaar. Op sociale media worden veel vragen gesteld bij die verdwijning.

Bitcoin: een goede investering of geldverspilling?

De vele hoeraverhalen rond de Bitcoin zouden je kunnen overtuigen om in cryptovaluta te investeren. Maar laat je niet te snel verleiden.

AMD steekt Intel voorbij op desktop CPU-markt

Voor het eerst in 15 jaar haalt AMD nog eens het hoogste marktaandeel in de desktop CPU-markt. In andere markten blijft Intel wel de baas.

Hootsuite neemt Limburgse sectorgenoot Sparkcentral over

Met de overname van het Limburgse bedrijf Sparkcentral bevestigt Hootsuite haar positie als marktleider in digitaal CRM-management.

Elon Musk is de rijkste man ter wereld dankzij succesjaar Tesla

Jeff Bezos is onttroond als rijkste man ter wereld. De aandelen van Tesla maakten een nieuwe sprong waardoor het vermogen van Musk meer waard is.

Lenovo Thinkpad X1 Fold hands-on review: design en technologie in harmonie

We kregen eindelijk de vouwbare Thinkpad X1 Fold in handen. Na hem in elke mogelijke hoek te plooien, zijn dit onze impressies.

Onze top 10 SEO-tools voor 2021

SEO, of search engine optimization, is iets waar elke marketeer wekelijks, zo niet dagelijks, mee bezig is. De tijd dat SEO als een voorbijgaande trend werd beschouwd, is reeds lang achter ons. Nu begrijpt zelfs de niet-technische moderne ondernemer het belang van online- en zoekmachineverkeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here