Weekoverzicht

Mis niets van het laatste technologienieuws dankzij het weekoverzicht!

Advertentie

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood. In dit weekoverzicht zetten we de belangrijkste nieuwsfeiten nog eens op een rij. Geniet van het weekend!

Deze week:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Mobile Vikings verhuist naar Proximus

Mobile Vikings gaat zijn activiteiten verderzetten onder de hoede van Proximus. Beide providers hebben een akkoord bereikt.

Telenet, Proximus en Mediahuis gaan samen de reclamestrijd aan met Google

De grootspelers uit de telecom- en mediasector bundelen hun krachten in een gezamenlijke regie om beter te kunnen concurreren met DPG Media maar ook Google.

Ben Weyts wil digitalisering Vlaamse onderwijs versnellen

De Vlaamse regering zal het ICT-budget voor het onderwijs volgend jaar fors verhogen. Elke leerling uit het vijfde leerjaar moet een laptop krijgen.

KU Leuven krijgt Fair ICT Award voor duurzaam ICT-beleid

De award werd dit jaar voor de allereerste keer uitgereikt. KU Leuven wist de jury te imponeren met haar duurzame ICT-beleid.

Aantal bedrijven in Belgische gamesector groeit, maar omzet daalt

Dat blijkt uit een onderzoek van Belgian Games en de regionale gamefederaties. Er worden meer gamestudio’s opgericht, maar die moeten het met minder middelen stellen.

ASUS ZenBook Flip S UX371 review: 4K in een luxueus jasje

Wij gingen aan de slag met de nieuwe ASUS ZenBook Flip S UX371, een 2-in-1 laptop voorzien van een 11e generatie “Tiger Lake” processor van Intel en een prachtig 4K-beeldscherm.

Phished start met uitgebreide anti-phishingtraining

Belgisch anti-phishingplatform Phished voegt een geïntegreerde opleidingsmodule toe aan zijn aanbod. Ruim 300 Europese klanten krijgen gratis toegang tot de nieuwe Academy.

Charmeoffensief van Huawei: België mag broncode 5G-netwerk inkijken

Huawei hoopt door de broncode van haar 5G-netwerk open te stellen de Belgische overheid alsnog te kunnen overtuigen van hun zuiverheid.

Waarom is een eigen website belangrijk?

Tegenwoordig is het vanzelfsprekend dat iedere zichzelf respecterende onderneming over een eigen website bezit, maar waarom is een eigen website precies zo belangrijk voor je bedrijf? En wat verwachten jouw bezoekers van de website?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here