Weekoverzicht

Mis niets van het laatste technologienieuws dankzij het weekoverzicht!

Advertentie

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood. In dit weekoverzicht zetten we de belangrijkste nieuwsfeiten nog eens op een rij. Geniet van het weekend!

Deze week:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Itsme: ‘70% wil stemplicht online vervullen’

We kennen Itsme intussen als één van de meest handige apps in de laatste 10 jaar. Weg met de eID, leve de app! Zullen we er ook mee gaan stemmen?

Grote ontslagronde dreigt bij IBM België

Volgens de christelijke vakbond dreigen 200 banen te verdwijnen bij de Belgische afdeling van IBM als gevolg van een wereldwijd herstructureringsplan.

Jeff Bezos verliest 9 miljard dollar door nieuws over coronavaccin

Een coronavaccin is niet voor iedereen goed nieuws. Jeff Bezos verloor in één klap 9 miljard dollar omdat beleggers verwachten dat mensen minder online zullen kopen.

Alibaba breekt verkooprecord tijdens Singles Day

Er gingen tijdens Singles Day voor maar liefst 65 miljard producten over de toonbank van de Chinese webwinkel. Apple hoorde bij de populairste merken.

Digitale assistent Kate komt in december naar KBC Mobile

In december komt digitale assistent Kate officieel naar KBC Mobile. Met een heleboel toepassingen wil de bank het gebruikers eenvoudiger maken.

Gratis STACK-accounts noodgedwongen stopgezet

Na twee incidenten met de harde schijven kan de data van gratis STACK-accounts niet meer voldoende beveiligd worden.

Interview: hoe Gigabyte zich opwerkt in de markt van enterprise solutions

Gigabyte is een bedrijf dat in vele markten thuis is. European Sales Director Networking & Communications Thomas Yen legt ons uit hoe het bedrijf haar scope verruimde van de consument naar een professioneel cliënteel.

Review Poly: Voyager 8200 UC headset, Calisto 5300 speakerphone & Eagle Eye Mini webcam

Deze drie producten van Poly (Plantronics Inc.) vormen een handig totaalpakket die elke videovergadering vlot zal doen verlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here