Mis niets van het laatste technologienieuws dankzij het weekoverzicht!

Advertentie


Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood. In dit weekoverzicht zetten we de belangrijkste nieuwsfeiten nog eens op een rij. Geniet van het weekend!

Deze week:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

KPMG en Digital Transformation Day versterken digitalisering in België

Schrijf je nog snel in voor Digital Transformation Day!

Vlaamse start-up Jacoti sluit prestigieuze deal met Qualcomm

Binnenkort zouden miljoenen oortjes wel eens Vlaamse technologie kunnen bevatten. Qualcomm gaat de software om het gehoor te verbeteren aanbieden via haar chipplatform voor audioproducten.

SpaceX lanceert Starlink-proefabonnement voor 99 dollar per maand

Het Starlink-netwerk van SpaceX lijkt stilaan klaar voor het grote publiek. Op uitnodiging kan een select aantal mensen een abonnement afsluiten voor 99 dollar per maand.

Bijna 200 Europese luchthavens kunnen de komende maanden failliet gaan

ACI, de wereldwijde handelsvertegenwoordiger van luchthavens, zegt dat de komende maanden bijna 200 luchthavens in Europa het risico lopen om failliet te gaan.

LinkedIn wil werkzoekenden helpen een job te vinden tijdens de pandemie

Er komen nieuwe tools die werkzoekenden helpen met het aanleren van nieuwe vaardigheden en hen voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

Bru Textiles en AWS werken samen aan digitaal platform Twinbru om textielindustrie duurzamer te maken

Via het platform Twinbru kunnen klanten hun producten eerst visualiseren alvorens ze aan te kopen. Dat moet voorkomen dat veel textielstof verloren gaat aan teststalen.

Trump mengt zich in strijd tegen big tech

Trump laat in een videoboodschap op Twitter blijken dat hij voorstander is van maatregelen om de invloed van grote techbedrijven in te perken.

Samsung haalt hoogste kwartaalomzet ooit

Samsung toont in zijn laatste kwartaalcijfers een indrukwekkend resultaat met zijn hoogste kwartaalomzet ooit , ondanks of dankzij de Covid-19-pandemie.

Uitleveringsproces Meng Wanzhou, CFO Huawei, van start in Vancouver

Gedurende het proces van vijf dagen zal de Canadese rechtbank moeten oordelen of Whanzou zal worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten voor verdere juridische vervolging.

Interview Christof Jacques, Check Point: ‘Belgische bedrijven hechten nog steeds onvoldoende belang aan cybersecurity’

We zien steeds vaker nieuwsberichten verschijnen over Belgische bedrijven die ten prooi zijn gevallen aan cybercriminelen. Hoe dat komt, vroegen we aan Christof Jacques, cybersecurityexpert van Check Point.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here