Schrijf je nog snel in voor Digital Transformation Day!

Advertentie

Deze week is het zover, van 28 tot en met 30 oktober 2020 lanceren we in samenwerking met KPMG Digital Transformation Day. Practice what you preach, wat we al een aantal jaar op ons jaarlijks event verkondigen, willen we nu zelf omzetten in de praktijk. Dit jaar zal Digital Transformation Day volledig digitaal doorgaan.

En digitale transformatie is voor iedereen belangrijk, niet alleen voor grotere bedrijven. KPMG wil ook kleinere bedrijven, start-ups en scale-ups helpen om ervoor te zorgen dat de volledige klantbeleving kan gebouwd worden op een digitale basis voor meer groei. Want groeien doen bedrijven steeds meer digitaal. Maar hoe pak je dat aan? Welke toepassingen zijn er en waar haal je die ervaring/expertise?

Özturk Taspinar, Partner bij KPMG Advisory: “Helemaal mee eens, het belang van digitalisering wordt ondertussen breed gedragen. We zitten in de vierde industriële revolutie, waarbij digitalisering centraal staat. Digitalisering is geen ‘ding’, maar een beschrijving van de wereld vandaag: exponentiële technologische vooruitgang heeft de lijnen tussen het digitale en het fysische doen samenvloeien, waarbij ze digital disrupters een vrijgeleide geeft om waarde te creëren.

En daarom ook zijn wij bijzonder blij met deze samenwerking en hebben we voor deze gelegenheid een ‘fine selection’ aan onderwerpen klaargezet die in elk digitaliseringsprogramma zouden moeten overwogen worden.”.

Connected is the new Black

“Het toekomstbestendig digitaliseren van organisaties kan alleen succesvol zijn als de zogenaamde front-, mid- en back-end van een organisatie met elkaar verbonden zijn: van customer service, tot efficiënte operationele processen, tot HR en IT. En waarbij de klant bovendien steeds centraal moet staan. Dit noemen wij een ‘Connected Enterprise’, zegt Özturk Taspinar.”.

“KPMG heeft acht competenties geïdentificeerd die een organisatie helpen bij een succesvolle digitalisering: het Connected Enterprise Framework. Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven die investeren in die acht competenties tot twee keer toe beter presteren.”, benadrukt Taspinar nog.

Heeft u 15 minuten? Doe dan deze assessment en kijk hoever uw organisatie staat om een Connected Enterprise te worden.  

Digital Transformation Day

KPMG heeft voor Digital Transformation Day 2020 een fijn uitgekozen reeks keynotes voor jou in petto. Bovenop deze keynotes is er ook een speciale focus op start-ups/scale-ups: een ruim aanbod van webinars die tonen hoe digitale transformatie de groei van je bedrijf kan boosten, trouwens dus ook boeiend voor non-startups.

Wie komt er aan het woord?

  • Jean-François Villeret – KPMG: Are call centers outdated? Meet next-generation high-quality customer experience through AI
  • Patrick Maes – KPMG: Customer, Sales and Marketing in the New Reality
  • Karel Dekyvere – KPMG: How do hackers operate?
  • Karen Boers – BeCode: Hiring for diversity – developing the “untapped” talents
  • Han van der Ven & Olivera Vujovic – KPMG:  What is your agile superpower?
  • Kyle Havlicek – Lunsj.ai: Digital transformation is people transformation
  • Terence Singh – Matchi: Connecting fintechs and incumbents – a double sided challenge
  • Adele Yaroulina & Jan Bormans – European Startup Network: Collaborate to innovate: a hands-on approach

Wil je mee digitaal innoveren? Schrijf je in voor Digital Transformation Day!

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here