Mis niets van het laatste technologienieuws dankzij dit weekoverzicht!


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood. In dit weekoverzicht zetten we de belangrijkste nieuwsfeiten nog eens op een rij. Geniet van het weekend!

Deze week:

Gerelateerde artikelen

Google reduceert CO2-voetafdruk tot nul

Google maakte al sinds 2017 volledig gebruik van hernieuwbare energie. Nu heeft het ook zijn volledige geschiedenis aan CO2-uitstoot gecompenseerd.

Opgepast: Safeonweb.be waarschuwt voor valse kopie van Itsme

Identieficatie-app Itsme kampt met copycats. Criminelen hebben de officiële website nagemaakt. Intussen lijkt de kopie al offline maar waakzaamheid is aangeraden.

Google wil Chrome loskoppelen van ChromeOS

Door de browser minder afhankelijk te maken van ChromeOS zou in Google in staat moeten zijn om sneller en langer browserupdates uit te rollen voor Chromebooks.

Opvallend: WeChat en TikTok vanaf zondag niet meer beschikbaar in Amerikaanse app stores

De Amerikaanse regering en het Ministerie van Economische Zaken hebben deze week een opvallende beslissing genomen rond TikTok en Wechat.

Regeringspartijen willen tegen 2026 enkel elektrische bedrijfswagens

De switch naar elektrische bedrijfswagens moet een belangrijke component worden om de klimaatdoelstellingen te halen.

Cybersecuritytips voor scholen en studenten

Cybercriminelen sparen niets of niemand, ook geen scholen en hun studenten. Ga veilig door het nieuwe academiejaar met deze securitytips van CheckPoint.

Review Lexmark MC3326: de printer voor elke werkplek

Het hebben van een degelijke printer is nooit een overbodige luxe. De Lexmark MC3326 is daarom een handige aanvulling voor iedere werkplek.

Max Swerdlow, Salesforce België & Luxemburg: “Klantgerichte visie is nu belangrijker dan ooit.”

We spraken met Max Swerdlow, Country Leader van Salesforce België en Luxemburg, over hoe bedrijven uit deze crisis geraken, en hoe Salesforce hen daarbij op weg helpt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here