Deze week op TechPulse Business

Mis niets van het laatste zakelijke technologienieuws dankzij het weekoverzicht!

Advertentie

2021 belooft weer een spannend jaar te worden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood, in het weekoverzicht zetten we de belangrijkste gebeurtenissen op een rijtje. Geniet van het weekend!

Deze week:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Cybersecurity in 2021: een kwestie van vertrouwen

Hoe moeten bedrijven cybercriminaliteit bestrijden? Volgens Emmanuel David van Orange Cyberdefense ligt de sleutel bij het individu.

Save Your Seat: reserveer je plek op kantoor

Orbid zal haar digitale reservatietool voor kantoren Save Your Seat gratis ter beschikking stellen. Met Save Your Seat kunnen bedrijven de bezetting van hun kantoor eenvoudiger regelen.

10 veelbelovende Belgische technologiestartups voor 2021

Van welke Belgische technologiestartups mogen we veel verwachten in 2021? We lijsten enkele bedrijven op om in de gaten te houden.

Payment service provider Buckaroo start in België

Het Nederlandse Buckaroo zet voet aan wal in België. Met een nieuw kantoor in Brussel start ook het betaalplatform officieel bij ons.

Intel stelt Pat Gelsinger aan als nieuwe CEO

De dagen van huidig CEO Bob Swan zijn geteld. Pat Gelsinger, een man met veel ervaring in de techsector en een verleden bij Intel, zal hem opvolgen.

Fitbit nu officieel onderdeel van Google

Fitbit is van Google. Althans in de Europese Unie. Wat betekent de overname voor jou en kan je gerust zijn?

Maximale bestandsgrootte OneDrive vergroot naar 250GB

Om tegemoet te komen aan de stijgende eisen van OneDrive-gebruikers heeft Microsoft de maximale bestandsgrootte vergroot naar 250GB.

Drupal bestaat 20 jaar: een interview met Dries Buytaert

Het is vandaag dag op dag 20 jaar geleden dat het opensourceplatform Drupal het levenslicht zag. We blikken met geestesvader Dries Buytaert terug hoe de software het van een studentenkamer in Antwerpen schopte tot het Witte Huis in Washington.

Analyse: hoe Tesla het tij keerde in 2020

2020 betekende het jaar van de grote doorbraak voor Tesla. Deze factoren vormen de basis van het succes van Elon Musk en zijn kompanen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here