Deze week op TechPulse Business

Mis niets van het laatste technologienieuws dankzij het weekoverzicht!

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood. In dit weekoverzicht zetten we de belangrijkste nieuwsfeiten nog eens op een rij. Geniet van het weekend!

Deze week:

Gerelateerde artikelen

Frans moederbedrijf wil Orange Belgium inlijven (update)

De Franse telecomgroep Orange zou een overnamebod plannen om volledige controle over haar Belgische dochteronderneming te krijgen.

Hyundai toont nieuwe EV-platform

Hyundai Motor Group komt met een nieuw platform voor elektrische wagens waarmee ze hun invloed op de markt van elektrische voertuigen wil vergroten.

Test Aankoop start groepsvordering tegen Apple

Test Aankoop start een groepsvordering tegen Apple, die door middel van een software-update bewust iPhone 6-modellen verouderd zou hebben.

Razer Pro Type & Click uitgetest: stevig tikken en klikken

Razer staat vooral bekend om toetsenborden en muizen voor gaming. Door deels dezelfde strategie te gebruiken heeft het een leuke Pro-serie uitgebracht.

Schrijf je in voor WhatsApp Daily: ontvang elke werkdag een update met het laatste technologienieuws!

Wie graag op de hoogte blijft met betrouwbaar nieuws krijgt dagelijks relevant nieuws in zijn/haar WhatsApp. Interesse? Schrijf je dan snel in!

Microsoft Teams krijgt een nieuwe interface

De gebruikersinterface van Microsoft Teams wordt grondig herwerkt en brengt een veel meer flexibele gebruikservaring tussen verschillende apparaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here