Wat is de impact van de coronacrisis op jouw organisatie? Vul de vragenlijst in, ontvang de resultaten en maak kans op mooie prijzen.

Advertentie

De coronacrisis heeft elk aspect van ons leven op een paar maanden tijd sterk dooreengeschud. Ook het bedrijfsleven maakte een grote transformatie door. Maar wat was de precieze invloed van de wereldwijde pandemie op jouw organisatie?

In deel 2 van het ICT Jaarboek willen we de impact van corona op het Belgische bedrijfsleven in kaart brengen. Aan de hand van een marktonderzoek peilen we naar verschillende aspecten van de business die door de covid-19-crisis zijn veranderd. En we willen ook graag jouw mening weten. Heb je vijf tot tien minuten om onze vragenlijst in te vullen? Dan ontvang je na afloop de resultaten van het onderzoek en maak je kans op deze mooie prijzen.

  • 1x Philips 55PUS6704 (ter waarde van € 529)
  • 3x Nokia 5.3 (ter waarde van € 189)
  • 5x abonnement op één van onze zusterbladen: Clickx Magazine of Shoot Magazine

ICT Jaarboek 2020-2021

De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in deel 2 van het ICT Jaarboek 2020-2021, dat in september verschijnt. Elke deelnemer krijgt het ICT Jaarboek 2020-2021 met daarin de resultaten van het onderzoek bovendien ook persoonlijk toegestuurd.


Geen velden gevonden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here