Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. In dit weekoverzicht zetten we de belangrijkste nieuwsfeiten nog eens op een rij. Geniet van het weekend! Deze week:


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. In dit weekoverzicht zetten we de belangrijkste nieuwsfeiten nog eens op een rij. Geniet van het weekend!

Deze week:

Gerelateerde artikelen

Fluvius wil met Telenet bouwen aan ‘netwerk van de toekomst’

Fluvius is in enkele gemeenten aan het experimenteren met een supersnel vast netwerk. Telenet moet het project mee verder uitbouwen.

Europese Unie mengt zich in de Space Race

De Europese Unie wil op vlak van ruimtevaart niet langer achterblijven op de Verenigde Staten en China.

ING Bank België lanceert app om abonnementen stop te zetten

ING België start met een nieuwe tool waarmee klanten hun abonnementen gemakkelijk kunnen beheren in één applicatie. Een samenwerking met Minna.

België mist deadline voor supersnel 5G-internet

Door een politieke belangenkwestie rond 5G moet België de ambitie opbergen om digitale koploper in Europa te worden.

Mogelijke oplossing rond Belgische 5G-impasse in de maak

Gisteren miste België een belangrijke deadline voor de toekomst van 5G in ons land. Door politiek gekrakeel tussen het federale en het Vlaamse niveau kon de veiling van het eerste 5G-spectrum op 1 juli niet doorgaan. Nu zou Vlaanderen toch bereid zijn om de veiling te laten plaatsvinden.

Tesla haalt Toyota in als meest waardevolle automerk

Het is deze week tien jaar geleden dat Tesla voor het eerst naar de beurs trok. In die tijd is er heel wat veranderd. De afgelopen twaalf maanden vervijfvoudigde de elektronische autobouwer de waarde van zijn aandelen. Zo steekt Musks bedrijf na Volkswagen nu ook Toyota voorbij.

Technologiebeursindex Nasdaq beleeft een ‘tweede dotcompiek’

De technologiereuzen beleven hoogtijden. Dat blijkt althans toch uit statistieken van de beursindex Nasdaq, die zelfs beter presteert dan tijdens de eerste dotcompiek van 2000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here