Weekoverzicht

In dit weekoverzicht lees je de belangrijkste zakelijkse technologienieuwtjes van de voorbije week!


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Het zijn spannende tijden voor de technologiewereld en alle andere sectoren. Wij zorgen voor het leesvoer zodat je altijd op de hoogte blijft. Hou je haaks!

Deze week:

Gerelateerde artikelen

Google geeft medewerkers 1000 dollar bonus voor thuiswerken

Werknemers van Google die nog heel 2020 blijven thuiswerken, zullen een bonus ontvangen van 1000 dollar voor de aankoop van kantoorbenodigdheden.

‘Virtuele receptionist’ helpt bedrijven veilig heropstarten

De werkvloer blijkt een gevaarlijke plaats te zijn om het coronavirus op te lopen. Om de heropstart van bedrijven veilig te doen verlopen, ontwikkelde Bringme een ‘virtuele receptionist’.

Itsme stelt nieuwe CEO voor en doet internationale ambities uit de doeken

Goed nieuws voor de digital identity-app itsme. Drie jaar na de lancering heeft het platform nu twee miljoen gebruikers. En met de nieuwe plannen voor de integratie van het platform met internationale id's, wil itsme nu zijn volgende stappen richting het buitenland zetten.

CEO Orange Belgium: ‘Prijsstijgingen vanaf volgend jaar niet uit te sluiten’

Op woensdag besliste de Belgische telecomregulator over de nieuwe groothandelstarieven die operatoren zonder netwerk, zoals Orange Belgium, moeten betalen aan operatoren mét netwerk. Orange Belgium betreurt deze beslissing, die volgens hen ‘ten nadele van de consument' is.

Review Sony WH-CH710N: Ideaal voor je thuiswerkplek

Op zoek naar een degelijke middenklasser voor je thuisbureau waarbij je je kinderen naar de achtergrond stuurt met wat ruisonderdrukking? Dan is deze nieuwe van Sony misschien voor jou.

Belgische economie krimpt minder dan verwacht met 3,6 procent

Uit cijfers van de Nationale Bank blijkt dat de Belgische economie in het eerste kwartaal een flinke klap heeft gekregen. Door de coronacrisis zijn er 7.700 jobs gesneuveld en is de economie met 3,6 procent gekrompen.

Elon Musk strijkt bonus van 775 miljoen dollar in aandelen op

Tesla heeft aan zijn bekende CEO Elon Musk de eerste van 12 resultaatgebaseerde bonussen uitbetaald. En die is meteen 775 miljoen dollar waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here