ESET breidt bescherming voor bedrijven uit met Endpoint Antivirus voor Linux

ESET heeft vandaag de nieuwste versie van ESET Endpoint Antivirus voor Linux gelanceerd.

Bratislava, 17 maart 2020 – ESET, een wereldleider in informatie en cyberbeveiliging, heeft vandaag de nieuwste versie van ESET Endpoint Antivirus voor Linux gelanceerd, om ervoor te zorgen dat alle organisaties kunnen beschermd worden volgens de hoogste standaard, ongeacht hun besturingssystemen. Endpoint Antivirus voor Linux komt in het grote aanbod van ESET, waarvan al een groot deel op Windows en MacOS gericht is.

ESET Endpoint Antivirus for Linux werd ontworpen om geavanceerde bescherming te bieden tegen bedreigingen voor de desktops van bedrijven en organisaties. Met de geavanceerde ESET LiveGrid®-technologie als drijfkracht, combineert de oplossing snelheid, nauwkeurigheid alsook een minimale voetafdruk op het systeem zodat er meer systeembronnen beschikbaar zijn voor de essentiële taken van de desktops en men ongehinderd kan doorwerken.

De nieuwste versie van ESET Endpoint Antivirus for Linux werd ontwikkeld om te beantwoorden aan de hoge beschermingsstandaarden die nodig zijn in een bedrijfsnetwerk en biedt nu dezelfde geavanceerde bescherming die reeds voor andere besturingssystemen bestond. Bij de belangrijkste functies vindt men onder andere realtime bestandsbeveiliging, efficiënter scannen en verhoogde stabiliteit, alsook volledige compatibiliteit met ESET Security Management Center en ESET Cloud Administrator. De software wordt op intuïtieve wijze beheert en kan onmiddellijk en naadloos ingezet worden.

In grote organisaties zoals overheid en IT-bedrijven is anti-malware software verplicht. Het is dan ook absoluut noodzakelijk dat dergelijke ondernemingen toegang hebben tot een uitgebreide oplossing voor endpoint security voor al hun besturingssystemen. Alle bestaande ESET-gebruikers komen bovendien in aanmerking voor gratis upgrades.

Matúš Čipák, Product Manager bij ESET, verduidelijkt: “We weten dat organisaties vaak verschillende technologiesystemen in hun bedrijf inzetten die beveiligd moeten worden tegen alle mogelijke aanvalsvectoren. We zijn trots geavanceerde cybersecurity-oplossingen te kunnen bieden voor alle besturingssystemen, zodat elke gebruiker in elke organisatie van veiligere technologie kan genieten. Het is nu belangrijker dan ooit dat bedrijven en hun gegevens goed worden beschermd, en dat beveiligingsoplossingen naadloos werken, zodat organisaties zich kunnen concentreren op hun bedrijfstaken. “

Klik op www.eset.com  voor meer informatie over ESET Endpoint Antivirus voor Linux.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business