Er gaat geen week voorbij zonder dat de media berichten over een cybersecurity-incident. Phishing-aanvallen, ransomware en spam maken steeds meer deel uit van de dagelijkse realiteit voor elk bedrijf, ook in België. Het aantal cyberaanvallen stijgt jaar na jaar en ook de methoden die cybercriminelen gebruiken worden beter.

In deze context is het voor veel bedrijven een uitdaging om een waterdicht veiligheidsbeleid uit te tekenen. Elk jaar vinden cybercriminelen nieuwe methoden uit om voorzorgsmaatregelen van bedrijven te omzeilen en zo veel schade aan te richten. Vooral voor kmo’s die geen aparte IT-afdeling hebben, is het moeilijk om cybersecurity onder controle te krijgen.  

Om bedrijven te helpen hun veiligheid te verhogen, schreven we bij Combell dit e-book. Met deze teksten willen we u niet alleen informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity, we willen u ook de tools aanreiken om zelf aan de slag te gaan. Diepgaande hoofdstukken over back-ups en het belang van je werknemers in je veiligheidsbeleid bieden je concrete actiepunten om meteen mee van start te gaan. En in het laatste deel van het e-book schetsen we vijf richtlijnen voor maximale security om je bedrijf zo goed mogelijk te beschermen – van je netwerken tot je apparaten en je website.  

Met de tips in dit e-book zet je een goede eerste stap naar maximale security. Maar één ding is belangrijk om te blijven onthouden: 100% veiligheid bestaat niet. Er is altijd wel een stukje software met een lek of een onbeveiligd apparaat dat cybercriminelen de kans geeft in te breken in je omgeving. Waakzaamheid blijft dus extra belangrijk. Of zoals de Tsjechische Martina Navratilova zegt: ‘Veiligheid was vroeger soms een ongemak, nu is het altijd een noodzaak.’ 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Bedrijf*
E-mail*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here