Online lijkt het gevaar om de hoek te loeren. Wat zijn de grootste dreigingen voor webwinkeliers en wat kan jij doen om je webshop te beveiligen? In het eerste e-book van Twinkle ontdek je alles over security in e-commerce.

Online security is niet het sterkste vak van de Belgische webwinkelier. Vaak ontbreekt het aan de kennis of de middelen om van beveiliging een prioriteit te maken. Toch zou cyberbeveiliging voorrang moeten krijgen.

Een goede bescherming tegen online gespuis is zowat het fundament waar de rest van je e-commercebedrijf op zal rusten. Conversie, klantenbinding, prijszetting: niets doet er toe als je webshop niet veilig is. Want dan maak je kans op schade, zowel financieel als op het gebied van imago.

In dit e-book duiken we daarom in de wereld van online security voor webwinkeliers. Download het pdf-bestand hieronder gratis:

 

[whitepaper title=”Twinkle E-book 1: Security in e-commerce” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/147580/twinkle1.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/download/20180208_Twinkle_ebook1″]    [/whitepaper]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here