Nieuws

Artificiële intelligentie: download het gratis e-book

Artificiële intelligentie komt in veel vormen en maten. In dit gratis e-book blikken we terug op de geschiedenis, leggen uit hoe de technologie werkt en kijken welke varianten er bestaan.

Steeds meer toestellen zijn voorzien van een vorm van artificiële intelligentie. Sommige van deze apparaten kan je nauwelijks slim noemen, terwijl anderen onze intelligentie benaderen. Ondanks het feit dat AI de laatste jaren enorm wordt gehypet door fabrikanten en technologiefanaten, bestaat de technologie al sinds de jaren 50.

In dit gratis e-book lees je hoe bedrijven erin slagen hardware van een brein te voorzien. Wat zijn de verschillende technieken die in omloop zijn en in welke omgevingen moeten AI’s hun mannetje kunnen staan? Ook vegen we verwarringen rond soortgelijke termen van tafel en leggen we je uit hoe wetenschappers de ultieme artificiële intelligentie willen creëren.

Download nu dit gratis e-book en leer meer over de technologie die de IT-wereld momenteel in de ban houdt.

 

[whitepaper title=”Artificiële intelligentie: evolutie van een computerbrein” thumb_url=”https://cdn.techpulse.be/2017/09/AI_ebook_300.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20170914_techpulse_artificiele_intelligentie”]   [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business