Segway onthult nieuwe duurzame elektrische scooter en autonome leveringsrobot

De houdbaarheidsdatum is een heikel punt voor elektrische scooters. Die zorgt ook voor een korte levensduur van de scooters, iets waar e-stepfabrikant Segway-Ninebot wat aan wil doen.

 

Op CES, de Consumer Electronics Show, heeft Segway Ninebot vandaag het Model Max-model onthuld, dat ontworpen is om diensten zoals Bird en Lime te helpen door hun kosten te drukken.

 

Model Max werd ontworpen met het oog op allerlei mogelijke scenario’s waarbij de step door verschillende gebruikers gedeeld worden. Daarnaast laat Segway weten open te staan voor de specifieke noden voor andere operatoren om in te spelen op de vraag van de consument.

 

Segway heeft momenteel geen details vrijgegeven over de specificaties, maar zal meer informatie delen op 8 januari.

 

Hoewel Segway-Ninebot prat gaat op de eigen modellen, zijn de Ninebot-scooters niet erg veilig voor Lime. In augustus vorig jaar liet Lime nog weten dat het op de hoogte was geraakt van een mogelijk probleem met een van de twee batterijen in een van de eerdere scooterversies. Bird onderzocht de zaak, maar ondervond geen problemen.

 

Segway heeft vandaag ook nog Loomo Delivery onthuld, een autonoom leveringsvoertuig. Het idee is om de bot te gebruiken voor autonome leveringen voor voedsel, pakketjes, en andere zaken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business