Op 17 oktober organiseert Heliview opnieuw een event dat ons regelrecht naar de toekomst katapulteert, namelijk data-driven Business Belgium.

Advertentie

 

Na een eerste succesvolle editie van Big Data & Analytics Belgium breidt Heliview nu dus ook een vervolg aan dat verhaal. Deze conferentie gaat wederom door in Brussel en stelt ons alvast een veelbelovende line-up van interessante sprekers voor.

 

Op 17 oktober staat de Montil in Affligem, Brussel volledig in het teken van data-driven business en innovatie. De hamvraag zal zijn hoe big data en analytics kunnen bijdragen tot slimmer zakendoen.

 

De dag zal worden gevuld met gebruikscases, sessies met experts en – ook niet te veronachtzamen – networking! Dit evenement biedt dan ook het geschikte platform om inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken op het gebied van data en analytics in België.

 

Kom in contact met collega’s, raak geïnspireerd door user-cases, en kom meer te weten over de technische mogelijkheden om jouw zaak tot een waar succesverhaal te maken met behulp van data en analytics. Als je meer informatie over het event wil, of je wil het programma graag even raadplegen, surf je best even naar de website. De inschrijving is gratis*, dus waar wacht je op?

 

*Het event is enkel gratis voor eindgebruikers.