Nieuws

Belgian IT Report 2012: trends in de IT-markt

In mei/juni 2012 werd een online enquête gehouden bij meer dan 400 IT-verantwoordelijken of – beslissingsnemers uit organisaties en bedrijven in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. De studie werd uitgevoerd door InSites Consulting in opdracht van Smart Business Strategies, PC Magazine Belgium en ITProfessional.be. Het is het achtste jaar op rij dat het onderzoek verschijnt.

Deze studie ambieert geen exacte marktcijfers, maar heeft vooral als doel trends weer te geven in de IT-markt en bij klanten.

De steekproef bestaat voor 54% uit bedrijven met minder dan 50 werknemers, voor 20% uit ondernemingen tussen de 50 en 500 werknemers en voor 26% uit bedrijven met meer dan 500 werknemers.

Deze cijfers zijn ook terug te vinden in het ICT-Jaarboek van Smart Business Strategies, dat zopas is verschenen. Een digitale versie van het jaarboek is terug te vinden op de website van Smart Business Strategies of je kan een papieren versie (250 pagina"s) aanschaffen via de e-shop voor de democratische prijs van 5 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business