RIM, het bedrijf achter BlackBerry, neemt een bedrijf over dat onderdelen maakt waarmee je telefoonbatterij langer meegaat en je sneller kan downloaden. Het gaat om Paratek Adaptive RF, een bedrijf dat telefoononderdelen ontwerpt en produceert. Het bedrijf focust zich onder meer op sneller downloaden en uploaden, een langere batterijduur en minder onderbroken telefoongesprekken. In een […]

Advertentie

RIM, het bedrijf achter BlackBerry, neemt een bedrijf over dat onderdelen maakt waarmee je telefoonbatterij langer meegaat en je sneller kan downloaden.

Het gaat om Paratek Adaptive RF, een bedrijf dat telefoononderdelen ontwerpt en produceert. Het bedrijf focust zich onder meer op sneller downloaden en uploaden, een langere batterijduur en minder onderbroken telefoongesprekken.

In een blogpost is Alan Spoon, een investeerder in Paratek, lovend over het bedrijf. Volgens hem zal de integratie van Paratek-technologie de BlackBerry’s ook dunner en kleiner maken.

Gelijk met de overname neemt RIM ook de ingenieurs en bestuurders van het bedrijf mee aan boord. Hoeveel de Canadese telefoonmaker heeft betaalt voor de overname wordt niet gezegd.