Combell Holding voegt met Register een nieuw merk toe aan zijn bestaande portfolio. Register beheert meer dan 75.000 domeinnamen in België, Frankrijk en de rest van Europa. Met deze overname wordt Combell zowat de belangrijkste domeinbeheerder van het land. Combell Holding neemt niet alleen de merknaam Register over, maar ook de negen personeelsleden. Zij behouden hun job […]

Advertentie

Combell Holding voegt met Register een nieuw merk toe aan zijn bestaande portfolio. Register beheert meer dan 75.000 domeinnamen in België, Frankrijk en de rest van Europa. Met deze overname wordt Combell zowat de belangrijkste domeinbeheerder van het land.

Combell Holding neemt niet alleen de merknaam Register over, maar ook de negen personeelsleden. Zij behouden hun job en blijven werken vanuit het kantoor in Brussel. "Register zal onafhankelijk blijven opereren met aparte terams en aparte systemen", klinkt het bij Combell.

Combell Holding verkoopt in ons land een breed gamma hostingproducten en aanverwante diensten onder de merknamen Combell, Easyhost en Netbulk. Vandaag komt Register dus dat rijtje versterken.

Combell streeft binnen de holding, naar eigen zeggen, een split na. Eén deel heeft betrekking op online producten en het andere deel (intussen al meer dan de helft) betreft hosting oplossingen op maat voor bedrijfskritische websites, zoals e-commerce websites, en applicaties zoals CRM en online desktop. 

Advertentie