Distributeur Makro heeft van Vasco de Vasco Retail Ventor for the Year 2011 gewonnen. Het bedrijf wordt beloond voor zijn inzet om de eID-lezers te verspreiden. “Met deze award willen we Makro bedanken voor de inzet en toewijding die ze getoond hebben in de verkoop van de Vasco Digipass eID-readers in hun winkels, en dit […]

Distributeur Makro heeft van Vasco de Vasco Retail Ventor for the Year 2011 gewonnen. Het bedrijf wordt beloond voor zijn inzet om de eID-lezers te verspreiden.

“Met deze award willen we Makro bedanken voor de inzet en toewijding die ze getoond hebben in de verkoop van de Vasco Digipass eID-readers in hun winkels, en dit vanaf de eerste dag dat de toestellen beschikbaar waren voor de retailmarkt.”

Aldus Jan Valcke, president en operationeel directeur van Vasco Data Security. Hij prijst het bedrijf omdat ze de lezer dichter bij de eindgebruiker hebben gebracht.

Vasco riep de retailer-award in het leven om de aanbieders van de lezers in de bloemen te zetten.

Pieterjan Van Leemputten schrijft over de Belgische telecommarkt en volgt de grote telefoonmakers. Hij onderscheidt zin en onzin over sociale media, wat vooral zijn buitensporig facebookgedrag moet verantwoorden. Daarnaast verdiept hij zich af en toe in privacy en beveiliging.