Nieuws

De ontslagbrief van Jobs

Steve Jobs is na veertien jaar afgetreden als algemeen directeur van Apple, het Amerikaanse technologieconcern dat hij in 1976 oprichtte met zijn vriend Steve Wozniak.

Hieronder de tekst van de brief waarin Jobs zijn vertrek bekendmaakt.

Aan de Raad van Bestuur van Apple en aan de Apple-gemeenschap: Ik heb altijd gezegd dat als er ooit een dag zou komen waarop ik niet meer zou kunnen voldoen aan de verplichtingen en verwachtingen als CEO van Apple, ik de eerste zou zijn om dat naar buiten te brengen. Helaas is die dag nu gekomen.

[related_article id=”158256″]

Ik treed hierbij af als CEO van Apple. Ik wil graag dienen, als de Raad van Bestuur het goeddunkt, als Voorzitter van de Raad, als directeur en als werknemer van Apple. Wat mijn opvolger betreft, raad ik ten zeerste aan dat we ons opvolgingsplan uitvoeren en Tim Cook benoemen als CEO van Apple.

Ik heb er alle vertrouwen in dat Apples mooiste en innovatiefste dagen nog moeten komen. En ik verheug me erop toe te zien op en bij te dragen aan succes in een nieuwe functie. Ik heb sommige van de beste vrienden van mijn leven gemaakt bij Apple, en ik bedank jullie allemaal voor de vele jaren waarin ik aan jullie zijde heb mogen werken.

Steve

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business