Nieuws

Grégoire Dallemagne weg bij Belgacom

Grégoire Dallemagne gaat weg bij Belgacom. Hij zetelde de voorbije drie jaar in het directiecomité van Belgacom als verantwoordelijke voor de strategie van de telecomgroep.

Dallemagne gaat "zijn carrière een nieuwe wending geven", aldus een persbericht. Dallemagne wilde woensdag tegenover Belga nog niet kwijt wat zijn toekomstplannen zijn.

Dallemagne is bekend als de voormalige topman van Tele2 die, na jaren marktaandeel afsnoepen van Belgacom, in 2008 de overstap maakte naar de grote concurrent. Hij was daar verantwoordelijk voor het uittekenen van de strategie van het bedrijf en de nauwgezette opvolging van de uitvoering ervan, naast het beheer van projecten en standpunten inzake regelgeving. "Via het departement innovatie werden nieuwe ontwikkelingen zoals mobiele betalingen mogelijk", merkt Belgacom op.

Wie Dallemagne zal opvolgen is nog niet bekend. Het directiecomité van Belgacom zegt dat het de functie ’Strategie’ wil herdefiniëren "om ze aan te passen aan de nieuwe uitdagingen van de groep". Financieel directeur Ray Stewart neemt voorlopig zijn taken ad interim over.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business