Business

Office voor Mac krijgt probeerversie

Microsoft introduceert een gratis probeerversie van zijn Office-pakket voor Mac. Geïnteresseerden kunnen dertig dagen met de kantoorsoftware aan de slag.

Office for Mac 2011 werd in oktober van vorig jaar geïntroduceerd. Maar wie de software wilde gebruiken, moest meteen de volledige versie aanschaffen. Nu kunnen Mac-gebruikers een probeerversie (600 MB) downloaden van de Microsoft Office-site. Die bevat de volledige versies van alle pakketten. Als de trial afloopt, kun je upgraden naar de Home & Student-versie, of naar Home & Business.

Succesvol?
Over het succes van de Office-suite voor Mac blijft Microsoft nogal op de vlakte. Volgens hen draait het op driekwart van alle Macs. Van de pc-versie wordt volgens directeur Steve Ballmer een exemplaar per seconde verkocht.

Maar in een recente blogpost van Pat Fox, die bij Microsoft verantwoordelijk is voor Office for Mac, staat te lezen dat de 2011-versie van de software "de interne verkoopdoelstellingen al gepasseerd is".

Microsoft blijft Office for Mac verkopen als een applicatiebundel, in tegenstelling tot de pc-tegenhanger waarbij alle pakketten individueel gekocht en gebruikt kunnen worden. Misschien komt daar verandering in en lanceert Microsoft in de toekomst de aparte kantoorapplicaties in de Mac App Store?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business