IT-dienstverlener Cegeka krijgt de Ambiorixprijs van de werkgeversorganisatie VKW Limburg, onder meer omdat het in crisisjaar 2009 een opmerkelijke groei realiseerde. “De Ambiorixprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een Limburgse onderneming, uit de Top 500, die uitblinkt in kwantitatief en kwalitatief ondernemerschap met veel aandacht voor medewerkers en omgeving”, zegt Luc Cardinaels, voorzitter van VKWLimburg. Snelgroeiend […]

Advertentie

IT-dienstverlener Cegeka krijgt de Ambiorixprijs van de werkgeversorganisatie VKW Limburg, onder meer omdat het in crisisjaar 2009 een opmerkelijke groei realiseerde.

“De Ambiorixprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een Limburgse onderneming, uit de Top 500, die uitblinkt in kwantitatief en kwalitatief ondernemerschap met veel aandacht voor medewerkers en omgeving”, zegt Luc Cardinaels, voorzitter van VKWLimburg.

Snelgroeiend
Ook dit jaar was er weer een onafhankelijke jury bestaande uit zes mensen uit het bedrijfsleven.

De jury houdt onder meer rekening met de omzetgroei van het bedrijf, de bedrijfseconomische prestaties, het vakmanschap en de innovatie. Maar ook het omgaan met medewerkers en de aandacht voor de omgeving worden mee in rekening gebracht.

“Uiteindelijk zijn we bij Cegeka terechtgekomen”, zegt de voorzitter van de jury Leo Sleuwaegen, professor aan de Vlerick Leuven Gent Management School. “Opvallend bij Cegeka is dat het snelgroeiende ICT-bedrijf erin slaagde om in het crisisjaar 2009, tegen de trend in de sector in, toch de omzet en de winst te doen groeien.

“Voorts zien we ook dat het bedrijf sterk maatschappelijk geëngageerd is en het de medewerkers elke dag nieuwe kansen biedt. Ook de toekomstvisie van het bedrijf sprak de jury enorm aan. Cegeka heeft een duidelijk strategisch doel en dat is om tot de top vijf van de Benelux te behoren. Door zijn activiteiten te spreiden over landsgrenzen en door de uitbouw van ontwikkelingsactiviteiten in Centraal-Europa wil het aan de top blijven.”

Het volledige artikel is te lezen op De Standaard Online.