Leuvense specialist in draadloze communicatie Option waarschuwt dat de groei in de tweede jaarhelft lager zal liggen dan in de eerste. Het eerste kwartaal van dit jaar was met een omzet van 13,1 miljoen euro een absoluut dieptepunt in het bestaan van Option. Het tweede kwartaal was beter met 17,8 miljoen omzet, maar ligt nog […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Leuvense specialist in draadloze communicatie Option waarschuwt dat de groei in de tweede jaarhelft lager zal liggen dan in de eerste.

Het eerste kwartaal van dit jaar was met een omzet van 13,1 miljoen euro een absoluut dieptepunt in het bestaan van Option. Het tweede kwartaal was beter met 17,8 miljoen omzet, maar ligt nog onder de verwachtingen. Option leed in de eerste helft van dit jaar een verlies van 20,5 miljoen euro.

Voor de komende zes maanden heeft Option een goede verkoopspijplijn klaarzitten en het heeft zicht op interessante opportuniteiten. Toch is dit niet de verhoopte ommezwaai, want de goede vooruitzichten zouden geen betekenisvolle opbrengsten voor 2011 opleveren.

Option gaat ook een deel van zijn activa verkopen die een minder grote invloed op het strategische plan hebben.