Nieuws

Wat doet De Coster na Belgacom?

Michel De Coster stapt eind augustus op als topman van de zakelijke afdeling bij Belgacom. Daarna zal hij zich vooral toeleggen op zijn gezin, De Mens, loopwedstrijden en autoraces in de GT4-klasse.

Eerder deze week kwam het nieuws dat Michel De Coster Belgacom verlaat om zijn carrière een nieuwe wending te geven. Officieel dan, want in de wandelgangen is te horen dat De Coster ‘gevraagd’ is het bedrijf te verlaten.

In een gesprek met De Standaard wil de Coster niet ingaan op de reden achter zijn vertrek: “Belgacom is een fantastisch topbedrijf en ik heb er echt heel graag gewerkt. Voor negativisme ben je bij mij aan het verkeerde adres.”

Vrij van september
Wat De Coster vanaf 1september zal doen? “Er alvast meerdere weken de riem afleggen. Genieten van mijn gezin. En eindelijk dat managementboek over leadership afwerken waar ik nu al jaren aan schrijf. Daarnaast wil ik eindelijk weer wat nummers gaan schrijven voor De Mens [de muziekgroep met Frank Vander linden, waarvan De Coster bassist is, red.]. In 2012 bestaan we twintig jaar, dus daar hoort iets speciaals bij”, aldus De Coster.

Er zal ook meer tijd naar sporten gaan. “De halve Ironman in Antwerpen is niet zo goed meegevallen; in september moet het absoluut beter in de kwarttriathlon van Knokke”, zegt De Coster.

Daarnaast doet De Coster aan motorsport, autoracen in de categorie GT4: “De tweede plaats in de GT4-klasse in Spa-Francorchamps – een jongensdroom die waar werd – smaakt naar meer. Al zag het er niet zo goed uit toen onze Porsche 997 niet gehomologeerd geraakte omdat de brandstoftank niet conform was. Gelukkig konden we nog een racewaardige Aston Martin V8 Vantage vinden. Zo werd het toch nog een weekend om niet snel te vergeten.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business