Michael Abbott gaat weg bij Palm als hoofd van software en service. Dit nieuws komt kort na de geruchten dat Palm op zoek is naar een overnemer. De melding van Abbotts ontslag staat te lezen in een melding aan de Amerikaanse beursregulator SEC. Voordat hij bij Palm terechtkwam, was Abbott onder meer directeur van .Net online […]

Advertentie

Michael Abbott gaat weg bij Palm als hoofd van software en service. Dit nieuws komt kort na de geruchten dat Palm op zoek is naar een overnemer.

De melding van Abbotts ontslag staat te lezen in een melding aan de Amerikaanse beursregulator SEC. Voordat hij bij Palm terechtkwam, was Abbott onder meer directeur van .Net online services bij Microsoft.

Het vertrek is een nieuwe opdoffer voor de telefoonmaker. Onlangs presenteerde Palm negatieve resultaten. Dat werd gevolgd door een gerucht dat het bedrijf zichzelf wil verkopen.

Onder meer HTC en Lenovo worden genoemd als overnamekandidaten.

Pieterjan Van Leemputten schrijft over de Belgische telecommarkt en volgt de grote telefoonmakers. Hij onderscheidt zin en onzin over sociale media, wat vooral zijn buitensporig facebookgedrag moet verantwoorden. Daarnaast verdiept hij zich af en toe in privacy en beveiliging.