Léo Apotheker, de gewezen CEO van softwarespecialist SAP, gaat in de raad van bestuur zetelen bij GT Nexus, maker van software voor supply chain management (ketenbeheer) in de cloud. Apotheker vertrok in februari bij SAP en werd opgevolgd door twee personen die co-CEO werden: Bill McDermot en Jim Hagemann Snabe. Hij was sinds mei 2008 co-CEO en stond […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Léo Apotheker, de gewezen CEO van softwarespecialist SAP, gaat in de raad van bestuur zetelen bij GT Nexus, maker van software voor supply chain management (ketenbeheer) in de cloud.

Apotheker vertrok in februari bij SAP en werd opgevolgd door twee personen die co-CEO werden: Bill McDermot en Jim Hagemann Snabe. Hij was sinds mei 2008 co-CEO en stond vorig jaar alleen aan de leiding van het bedrijf.

Op het einde van Apothekers aanwezigheid bij SAP kreeg het bedrijf af te rekenen met slabakkende verkoop en grote onvrede bij de klanten over gestegen prijzen voor onderhoudscontracten.

Nu gaat Apotheker aan de slag bij GT Nexus. Dit bedrijf heeft veertigduizend gebruikers in vijftienduizend bedrijven.