Jonathan Schwartz heeft zijn laatste dag als topman bij Sun afgesloten met een haiku, een traditionele Japanse gedichtvorm. Hij postte die op Twitter. Financial crisis Stalled too many customers CEO no more Schwartz’ haiku is te vertalen is als "Financiële crisis, klanten konden geen kant uit, de baas gaat eruit". Het is trouwens niet het […]

Advertentie

Jonathan Schwartz heeft zijn laatste dag als topman bij Sun afgesloten met een haiku, een traditionele Japanse gedichtvorm. Hij postte die op Twitter.

Financial crisis
Stalled too many customers
CEO no more

Schwartz’ haiku is te vertalen is als "Financiële crisis, klanten konden geen kant uit, de baas gaat eruit".

Het is trouwens niet het eerste emotionele schrijfsel van Schwartz. Bij de goedkeuring van de overname van Sun door Oracle schreef hij al een memo voor het personeel, die veel weg had van een afscheidsbrief. Bronnen dicht bij Sun wisten toen al te vertellen dat Schwartz wegging als topman.

Voor wie wil weten hoe het Jonathan Schwartz verder vergaat, heeft hij ook een boodschap op zijn blog: “Wil je weten waar het leven me brengt, dan moet je me volgen op Twitter bij ‘openjonathan’.”

Hij belooft ook zijn blog opnieuw op te starten: “Ik verwacht dat ik al het nodige zal doen om de zaken interessant te houden.”
 

 

Advertentie