Stampte je recent een online winkel uit de grond? Steek je je hart en ziel in een webshop die producten of diensten in België levert? Wil jij graag meehelpen om het Belgische e-commercelandschap te vormen? Dan willen wij van je horen!

Advertentie

 

De redactie van Twinkle België wil het reilen en zeilen van de Belgische e-commerce in kaart brengen, en voert daarom een grootschalig marktonderzoek uit. Zo peilen we onder andere naar de noden en de pijnpunten van Belgische webshops, om zo te ontdekken hoe het gesteld is met online ondernemen in ons land.

 

Om mee te helpen met het onderzoek hoef je niet meer te doen dan je webshop te registreren en de survey in te vullen. Door je op te geven in onze e-commerce directory win je aan naamsbekendheid, en kan de redactie je gemakkelijker contacteren voor een interview. Bovendien wordt je webshop automatisch vermeld in het Twinkle Jaarboek dat in december verschijnt!

 

Waarom deelnemen?

• Je helpt Twinkle het Belgische e-commerce landschap beter in kaart te brengen en daarmee geef je de sector een zetje in de goede richting.

 

• Je krijgt een rapport van de survey gratis toegestuurd

 

• Je krijgt het Twinkle Jaarboek (verschijnt 7 december) gratis digitaal toegestuurd.

Hoe deelnemen?

Stap 1

Registreer je webshop in de e-commerce directory. Ga naar www.twinkle.be/login en maak je persoonlijke account aan. Als je al een account hebt aangemaakt, kan je hier inloggen met je gegevens.

 

Stap 2

Zodra je ingelogd bent, kan je een webshop toevoegen aan jouw persoonlijke account door te klikken op “Voeg een nieuw bedrijf toe”. Vul vervolgens alle gegevens in en klik op “Wijzigingen opslaan”. Je wordt nadien automatisch doorgestuurd naar de webshop survey.

 

Stap 3

Je bent helemaal klaar! Nu kan je uitkijken naar je gratis exemplaar van het Twinkle Jaarboek met daarin de resultaten van de survey.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here