Achtergrond

Managers kiezen voor de Samsung Galaxy S9 Plus in plaats van de Google Pixel 2 XL

De Samsung Galaxy S9 Plus ziet men als de meest geschikte smartphone voor managers. Wat maakt deze telefoon beter dan de Google Pixel 2 XL? In dit artikel beschrijven we de belangrijkste verschillen.

 
Eind november 2017 werd de Google Pixel 2 XL geïntroduceerd, waarna een paar maanden later de Samsung Galaxy S9 Plus volgde. Beide toestellen zijn van een bijzonder hoge kwaliteit! Niet alleen voor privégebruik, ook voor bedrijfsdoeleinden. Als manager wil je verzekerd zijn van een kwalitatief goed toestel. Zonder bang te hoeven zijn dat deze al na een halve dag aan de lader gelegd moet worden, of continu uitvalt doordat er te veel apps geopend zijn. Welk toestel is het meest geschikt voor managers? In dit artikel geven we je hier een passend antwoord op!
 

Twee uitstekende toestellen met goede specificaties

Allereerst moet worden opgemerkt dat zowel de Samsung Galaxy S9 Plus, als de Google Pixel 2 XL zeer goede toestellen zijn. Bij het bekijken van de specificaties van beide toestellen valt onder meer de prachtige camera op, het grote scherm en de mogelijkheid om de toestellen razendsnel op te kunnen laden. Drie eigenschappen die ieder toestel voor managers zou moeten hebben! Als manager wil je niet alleen kunnen bellen, maar bijvoorbeeld ook snel documenten door kunnen scrollen. Dit werkt makkelijker op een toestel met een wat groter en helder scherm.
 

Belangrijke verschillen in het scherm en de camera

Een van de belangrijkste verschillen tussen de Samsung Galaxy S9 Plus en de Google Pixel 2 XL is het feit dat het scherm van de Samsung Galaxy S9 Plus iets groter is dan die van zijn concurrent (6.2 inch tegenover 6.0 inch). Daarbij is ook de kwaliteit van het scherm van de Galaxy S9 Plus iets beter! Niet voor niets werd dit scherm eerder al uitgeroepen tot het beste scherm van de reeds uitgebrachte smartphones. Een tweede verschil tussen beide toestellen is de camera. De camera van de Galaxy S9 Plus blinkt uit in het maken van foto’s in een wat donkerdere omgeving. Ideaal als je tijdens een congres snel een foto wilt kunnen maken, zonder de flitser te hoeven gebruiken
 

Licht verschil in snelheid tussen beide toestellen

Qua snelheid is de Galaxy S9 Plus iets beter, met een CPU-snelheid van 2.9 GHz, tegenover een CPU-snelheid van 2.4 GHz van de Google Pixel 2 XL. Dit verschil zal echter nauwelijks merkbaar zijn, als je het toestel op een normale wijze gebruikt.
 

Conclusie: Galaxy S9 Plus ideaal voor managers

Kortom, uit bovenstaande vergelijking blijkt dat de Galaxy S9 Plus van Samsung de meest geschikte telefoon voor managers is op dit moment. Het toestel is betaalbaarder dan de iPhone X van Apple en heeft een beter scherm en een mooiere camera dan de Google Pixel 2 XL.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business