Uiteraard kom je meer te weten over het succesvol bouwen en beheren van een webshop, maar er zijn nog veel meer redenen om je nu aan te melden voor de Belgian E-commerce Conference.   

Advertentie

Al meer dan tweehonderd mensen hebben zich ingeschreven voor de Belgian E-commerce Conference. Twinkle verwelkomt ook jou graag op dit event, dat op 5 oktober plaatsvindt. Meer dan 25 sprekers zullen er hun knowhow over de e-commercemarkt met je delen. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Vergeet zeker niet dat er naast kennis nog andere leuke voordelen aan de BEC hangen.

1. Laat je onderdompelen in nieuwe inzichten

Soms is het enige dat je nodig hebt voor een briljante inval een nieuw perspectief. Met meer dan drie verschillende tracks en een twintigtal sprekers probeert de Belgian E-commerce Conference zo veel mogelijk aspecten van digital commerce te bestrijken op één dag. Een echte crashcourse voor wie juist begint, en een kans voor professionals om op onontgonnen ideeën te stuiten. Laat je niet tegenhouden door de vaste tracks om je eigen persoonlijke programma uit te stippelen tussen de verschillende presentaties.

2. Ontmoet gelijkgestemden

Minstens zo belangrijk als de kennis die je opdoet tijdens de BEC is de kans die je krijgt om ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers en professionals. Of misschien loop je hier wel je nieuwe zakenpartner tegen het lijf. Vind je het moeilijk om de eerste stap te zetten bij het netwerken? Dat hoeft niet: met behulp van de intelligente app MeetMatch kan je automatisch gekoppeld worden aan de personen die het dichts bij jou interesseveld en profiel aanleunen.

3. Praat met experts

De BEC streeft er naar om een zo divers en compleet mogelijk palet van knowhow aan te bieden, maar niet elk aspect kan even uitgebreid aan bod komen. Hoop je het antwoord op een specifieke vraag te vinden op de BEC, aarzel dan niet om deze aan een expert voor te leggen na of tijdens een presentatie.

4. Gratis en snel aanmelden

Het bezoeken van de Belgian E-commerce Conference is helemaal gratis voor wie actief is in de sector, of dat wil worden. Het enige wat je moet doen is je op voorhand inschrijven via een online formulier op www.ecommerceconference.be, waar je ook alle informatie vindt over het verloop van de dag. Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestiging via mail van je deelname.

Meer weten over #BEC17? Leer meer over de 5 e-commercetrends die op het event zeker aan bod komen, of bekijk de infographic.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here