Nog één maand kan je je inschrijven voor de Belgian E-commerce Conference (#BEC17). Al meer dan tweehonderd anderen gingen je voor.


De kaap van tweehonderd bezoekers is overschreden! Sinds de inschrijving voor de Belgian E-commerce Conference werd geopend, registreerden honderden webwinkeliers, marketeers en andere digital commerce-experten zich voor een gratis ticket. Ook het sprekersprogramma geraakt stilaan gevuld, met ronkende namen als bol.com, Coolblue, Vente-Exclusive.com en DHL.

Wil jij ook gratis komen luisteren naar experten in digital commerce, logistiek en marketing? Ontdek hieronder hoe dat kan.

Waarom is de Belgian E-commerce Conference ook voor jou?

Heb je al jaren een succesvolle webshop draaien, of ben je nog maar net begonnen met het plannen van je online zaak? Of heb je helemaal geen eigen webwinkel, maar werk je als een IT-specialist of marketeer voor een digitale onderneming? Dan is de Belgian E-commerce Conference je op het lijf geschreven. In welke situatie je je ook bevindt, de BEC is opgesteld om zich aan te passen aan jouw persoonlijke traject.


De Belgian E-commerce Conference bestaat namelijk uit drie verschillende tracks: Build, Grow en Expand. In elke track worden er boeiende break-out sessies gehouden over de onderwerpen die jou aangaan. Leer in de Build-track meer over het starten van je webshop, of ontdek in Grow hoe je je bestaande zaak doet bloeien. In Expand kom je alles te weten over het uitbreiden van je webshop: over de grenzen heen of via verschillende kanalen in de ultieme omnichannel-ervaring.

Hoe krijg je een gratis ticket?

Wil jij er ook bij zijn op 5 oktober? Schrijf je dan snel in! Dit is hoe je te werk gaat:

  1. Bezoek de website via www.ecommerceconference.be
  2. Vergaap je aan de affiche en klik op Register now! 
  3. Vul je gegevens in en bevestig met de knop onderaan

That’s it. Als je inschrijving is gelukt, krijg je snel een bevestigingsmail in je mailbox. Verder hoef je helemaal niets te doen, behalve uit te kijken naar 5 oktober.

Meer weten over #BEC17? Ontdek het programma, leer meer over de 5 e-commercetrends die op het event zeker aan bod komen, of bekijk de infographic.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here