Microsoft biedt sinds deze week clouddiensten aan vanuit twee nieuwe Duitse datacenters, waarbij Amerikaanse autoriteiten minder vlug een kijkje zullen kunnen nemen naar de bewaarde gegevens.

Op 5 oktober vindt de allereerste editie van de Belgian E-commerce Conference plaats. Dit is wat je moet weten.

Advertentie

Wat is de Belgian E-commerce Conference?

De Belgian E-commerce Conference 2017, of kortweg BEC17, is een gloednieuw event rond digital commerce. Op 5 oktober 2017 staan 3 keynotes, meer dan 20 sprekers en ruim 200 vakgenoten je op te wachten in Antwerpen.

Het beste nieuws? De Belgian E-commerce Conference is helemaal gratis.

Voor wie is de Belgian E-commerce Conference bedoeld?

Voor jou! Althans, als jij interesse of ervaring hebt in digital commerce. De Belgian E-commerce Conference is voor iedereen die actief is in de e-commercesector: zaakvoerders, marketingmanagers, IT-experten of pakweg ondernemers die nog geen webshop op de rails hebt, maar die wel willen opstarten. Daarom is de dag ook opgedeeld in drie tracks, met elk een aangepast sprekersprogramma op maat van jouw business.

  • In de Build-track ontdek je alles om jouw plannen tot een goed einde te brengen. Leer meer over hoe je een webshop opstart en wat je nodig hebt om jouw beginnende online zaak te laten bloeien.
  • Ben je de beginfase voorbij en heb je al een zaak draaien, dan is de Grow-track iets voor jou. Je online business wil je doen groeien, en hier leer je hoe. De sprekers vertellen je onder andere over growth hacking en een succesvol gebruik van data en analytics.
  • Tot slot is er de Expand-track voor degenen met een webshop of fysieke winkel die mikken op méér. Wil jij de grens oversteken met je business of ben je op zoek naar een degelijke omnichannel-strategie? Dit is jouw track.

Wat valt er te beleven op Belgian E-commerce Conference?

Kort gezegd is BEC17 één dag boordevol inzichten, innovatie en kansen.

  • Luister naar de keynotes en tracks om meer te leren over hoe je méér verkoopt, zonder grote investeringen of hoe je aan de slag gaat op online marktplaatsen, of waarom Coolblue zo obsessief bezig is met klantentevredenheid.
  • Netwerk op een ongeziene manier met MeetMatch: de eerste netwerk-app gebaseerd op artificiële intelligentie. Meer dan 200 collega’s, vakgenoten en experten worden gematcht aan jouw profiel zodat jij de ideale connecties vindt, zonder zelf te zoeken.
  • Ontdek de visies van deskundigen van spelers als Google, bol.com, Coolblue, Vente-Exclusive, en kom te weten hoe het met het Belgische e-commercelandschap is gesteld door de inzichten van onderzoeksbureau GfK.

Stel je eigen planning op maat samen of laat je leiden door de tracks om het maximale te halen uit BEC17. Bekijk het volledige programma hier. Elke week worden nieuwe sprekers bekendgemaakt.

Hoe schrijf ik me in?

Wil jij aanwezig op de Belgian E-commerce Conference? Dat kan! Je hoeft je dan enkel online in te schrijven via EcommerceConference.be. Vul je gegevens in en ontvang spoedig daarna een bevestiging via mail. En zoals eerder gezegd: deelnemen is helemaal gratis.

 


 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here